Slovnaft získal zákazku Slovenskej pošty za vyše 16 miliónov eur

07.04.2014 Bratislava

Bratislava 7. apríla (TASR) – Spoločnosť Slovnaft zaobstará pre Slovenskú poštu bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových platobných kariet. Vyplýva to z oznámenia o výsledku tendra, ktoré je zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Predmetom zákazky v hodnote 16,122 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty je bezhotovostný nákup motorovej nafty, bezolovnatého benzínu a skvapalneného ropného plynu prostredníctvom platobných kariet určených v sieti čerpacích staníc, na akceptačných miestach v SR a v ostatných krajinách Európskej únie.

Víťaz súťaže zabezpečí Slovenskej pošte prostredníctvom kariet určených na bezhotovostný nákup v sieti čerpacích staníc aj bezhotovostné platby mýtneho, poplatky na cestách, v tuneloch na mostoch, poplatky za parkovanie, úhradu núdzových opráv, nákup kvapalín do motorových vozidiel a umývanie a čistenie vozidiel.

Slovnaft bol jediným uchádzačom v elektronickej aukcii, v ktorej hlavným kritériom bola ekonomická výhodnosť. Rámcovú dohodu podpíšu obe strany na obdobie štyroch rokov.
 

Vyberte región